Op zoek naar thuiswerk?


Chatoperator.nl biedt u de mogelijkheid om goed geld te verdienen vanuit thuis

Nieuw: De hoogste uitbetalingen vind je nu bij ons! Tot 17ct per bericht!


Begin vandaag nog!

Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar extra verdiensten vanuit huis, of een volledige baan vanuit huis, en beschik je over een grote fantasie, ben je ruimdenkend en creatief? Dan is deze bijbaan als chatoperator misschien wel iets voor jou.

U kunt bij ons direct aan de slag als chatoperator, waarbij je berichten beantwoordt. Je bepaalt zelf je werktijden. Je vindt bij ons de hoogste uitbetalingen.

Daarnaast krijg je een extra bonus in het weekend (1 ct. per bericht extra), in de avonden na 22.00 uur (1 ct. extra) en de beste staffels die er te vinden zijn. Des te meer je werkt, des te hoger de verdiensten zullen zijn.

Wij zijn daarnaast regelmatig op zoek naar mensen voor diverse projecten, dus zelfs aan doorgroeimogelijkheden ontbreekt het niet bij ons.


Ervaringen van andere operators


Ik werk nu sinds een jaartje bij chatoperator , na eerst bij andere bedrijven te hebben gewerkt. Heb het hier enorm naar mijn zin, je wordt hier nog behandeld als mens en niet als nummer. Er wordt altijd netjes op tijd betaald, fijne coaches en volop werk, lege boxen hebben ze daar nog nooit van gehoord. Ik hoop dus de komende jaren hier lekker te kunnen blijven werken.

- Ellen

Sinds een tijdje werkzaam bij Chatoperator.nl. Heerlijk om vrij in te loggen, altijd werk. Super fijne collega's en ook nog eens coaches, die je altijd kunnen helpen. Verdiensten zijn top, aangezien je hier ook nog eens word gewaardeerd voor het werk dat je verzet. Ik kan niet anders zeggen, ik heb mijn ideale thuisbaan gevonden. Ook zijn de wekelijkse uitbetalingen top!

- Patrick

Ik heb bij chatoperator helemaal mijn draai gevonden. Waar ik bij anderen tegen lege boxen aanliep en dus niet genoeg kon verdienen, kwam ik bij chatoperator in de 7e hemel, werk zat. Ik zit nu op een goed maandinkomen, waarvan ik kan rondkomen. Ik verwerk gemiddeld 50-100 berichten per uur en door elke keer een staffel hoger te komen, verdien ik zelfs 16 euro per uur.

- Mariska


Wat kun je verwachten?

Wij geven je een eigen persoonlijke coach. Jij beschikt over Skype & e-mail voor contact met je coach.
Bij positieve ontwikkeling laten we je inloggen wanneer en hoeveel je wilt, zonder rooster. Jij verwerkt voor ons minimaal 250 berichten per week.
Wij betalen je 10-17ct per verwerkt bericht. Jij voldoet aan onze kwaliteitseisen, en houdt je aan de instructies van je coach.
Wij betalen je wekelijks uit per factuur. Jij geeft deze inkomsten zelf aan bij de belastingdienst, en draagt hier belasting over af indien nodig.
Wij zorgen dat er altijd veel berichten te verwerken zijn. Jij beschikt over creativiteit om klanten terug te laten komen.
Wij zijn een betrouwbaar bedrijf. Jij bent betrouwbaar, woont in Nederland of België en beschikt over PayPal of een Nederlandse bankrekening.

Iets voor jou?
Klik hier om te solliciteren!


Bereken jouw verdiensten

%
%


Algemene bepalingen

Wij hanteren de volgende tarieven voor uitbetaling:

Uitbetaling vind alleen plaats bij een saldo van €50,- of meer. Indien dit niet wordt gehaald schuift het bedrag door naar de volgende week.

Uitbetaling op basis van een zgn. creditfactuur, verdiensten kunnen bij de belastingdienst als "inkomsten uit overige werkzaamheden" worden opgegeven. Je werkt dus niet als werknemer voor ons, maar op freelancebasis.

In tegenstelling tot veel chats waarbij je voor een particulier werkt met een of ander vaag Skype-adres, zijn wij een officieel geregistreerd bedrijf. Geen risico van niet uitbetaald worden of dat soort ongein dus!

Basistarief 10 ct per bericht
Bij 250+ per week 11 ct per bericht
Bij 300+ per week 11.50 ct per bericht
Bij 400+ per week 12 ct per bericht
Bij 500+ per week 12.25 ct per bericht
Bij 600+ per week 12.50 ct per bericht
Bij 700+ per week 12.75 ct per bericht
Bij 800+ per week 13 ct per bericht
Bij 900+ per week 13.25 ct per bericht
Bij 1.000+ per week 13.50 ct per bericht
Bij 1.100+ per week 13.75 ct per bericht
Bij 1.200+ per week 14 ct per bericht
Bij 1.400+ per week 14.25 ct per bericht
Bij 1.600+ per week 14.50 ct per bericht
Bij 1.800+ per week 14.75 ct per bericht
Bij 2.000+ per week 15 ct per bericht

Klik hier om te solliciteren!Contact

info@chatoperator.nl